Gott Nytt ÅR!

iceroadÄven om snön smälter på många håll i Sverige denna nyårsafton, så dröjer det ännu ett tag innan den riktiga säsongen börjar för de flesta av oss. För trots att vi blir fler och fler som cyklar året om, är det nog ändå så att majoriteten avvaktar barmark och ljumma vindar innan cykeln tas fram igen. I väntan på att det tillståndet ska infalla har vi ett antal nya avsnitt av CYKELRADION.se att producera och vi hoppas att du vill följa oss även framöver. Vi vill också passa på att önska ett riktigt gott nytt och cykligt 2013. Är du sugen på att göra din röst hörd i nästa program (som inte ligger särskilt långt borta) får du väldigt gärna använda röstinspelaren högst upp på den här sidan. Ämnet är fritt. I alla fall så länge det handlar om cykel på ett eller annat sätt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.