Nytt år, nya insatser, nya vinster!

crlogga23

Årets första program blev lite av en summering. Bland annat skulle förra årets definitivt cykelrelaterade nyårslöfte från Anders Adamson granskas. Blev det infriat eller inte? Och hux flux blev året lite längre! Say no more…  Några nya uppfinningar såg världens ljus under senhösten, vilket den nyhetskänsliga redaktionen naturligtvis uppmärksammat. Dubbdäck och allmänt trafikvett avhandlas också, ännu en av Cykelradions lyssnare vinner en tröja och sist men inte minst blir det en intervju med cykelproffset Emilia Fahlin som under resten av året kommer att medverka som krönikör i Cykelradion.

Tips och synpunkter på det här och kommande program skickas med fördel till redaktionen@cykelradion.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.