Tjugoandra avsnittet.

Ett slags jubileumsprogram kan vi väl kalla det här avsnittet för. Cykelradion fyller två år och det firas enklast genom att prata lite cykel. Det börjar dra ihop sig för Adamsons nyårslöfte, ett besök på cykelmässan och ännu en tröja som finner en ägare, är några av punkterna på dagordningen. Förutom det snackas det om Jennebos cykelfilm (som du hittar bakom fliken EXTRA) och en cykel byggd av papp. Man kan väl helt enkelt konstatera att tvååringen Cykelradion låter ungefär som vanligt. God lyssning i novemberdiset önskar redaktörerna Adamson och Jennebo.

PS Missa inte fliken BILDER & SÅNT …

Länk till filmen om wellpappscykeln (öppnas i nytt fönster)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.