Nr 21. Lera, solsken, majonnäs och lite cykel

Solen sken från en nästan klarblå himmel den 7 oktober när redaktörerna Adamson och Jennebo slog sig ner på en bänk vid Kumlasjön för att prata cykel samtidigt som den andra deltävlingen i cykelcrosscupen avgjordes. Föga förvånande kom deras samtal, liksom stora delar av programmet, att präglas en del av detta event. Ännu en cykeltröja fann sin ägare och ytterligare en klurig tävlingsfråga presenterades. Dessutom delar Mr Cykelcross, Oscar Ekstam med sig av sina bästa råd till den som ibland känner att tiden inte alltid räcker till både för träning och vardagsliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.