107. Med solsken i blick.

Cykelradions redaktion strax innan dagens live-sändning

Äntligen verkar vintern ha gett sig, i alla fall i trakterna av Örebro. Vi inrättade vår studio i Anders trädgård och njöt av såväl fågelsång som solens värmande strålar. Rickard Ölander från Meter Bikes berättade om några av årets nyheter och gav några inspirerande vägtips.
Krister Isaksson  var glad över att äntligen fått inviga sin nya cykel på riktigt och passade också på att förklara skillnaden på grus och grus. En tröja från Kalas hittade sin väg till en vinnare, den här gången i Lycksele och en ny sattes på spel. Det här kan ha varit vårt gladaste avsnitt hittills!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.