43. Mitt i ett äventyr. Eller två.

crlogga43Instängd i en sardinburk eller fri som en fågel? Samma dag som det här avsnittet spelades in manifesterades World Carfree Day (bilfria dagen) runt om i världen. Hur redaktionen valde att uppmärksamma detta, framgår redan i inledningen. Dessutom blir det en ny tävling, snack om regnkläder och en sammanfattning av tävlingssäsongen. Förutom detta så kommer Tomas att redovisa intrycken av den där backen i Toscana, som Anders rekommenderade i förra programmet. Fredrika Ek fortsätter sin färd jorden runt och lämnar en rapport från Kirgizistan. Vi rekommenderar också hennes blogg [http://www.thebikeramble.com/] för den som vill veta mer om hur det är att leva drömmen om det stora cykeläventyret. Där kan man också bidra till den insamling som samtidigt sker för att bekämpa fattigdom och orättvisor via ActionAid. Det var väl så långt vi hann den här gången. Hörs!
Cykelradion når du enklast med ett mail: redaktionen@cykelradion.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.