Avsnitt 42 Mitt i sommaren. Än här, än där.

cykelradiologga42Vore varje avsnitt en kilometer, hade vi fått ihop ett marathon. Vore vi omnämnda i Liftarens guide till galaxen, skulle det här avsnittet vara svaret på “den yttersta frågan om Livet, universum och allting”. Nu är vi Cykelradion och i detta avsnitt möter du Garry, som fick SJ, att om än inte ändra sig, så i alla fall göra det klart och tydligt att det är OK att ta med en cykel (liksom basfioler, skidor och barnvagnar) på resan . Det blir också en rapport från jorden-runt-cyklisten Fredrika Ek [www.thebikeramble.com] som nu lagt Europa bakom sig på sin färd samt en del snack om såväl skägg, en FB-grupp som propsar på ett visst avstånd, samt om ett annorlunda sätt att mäta cykelbanors säkerhet på. Och en tävling, såklart. Mycket nöje önskar Anders Adamson och Tomas Jennebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.