34:an. Ring klocka, ring.

crlogo34Likt en stafettpinne följde ringklockan med oss från förra avsnittet, nr  33. I form av en fråga som Magnus Hallander svarade ja på och därmed blev en vinnare av en cykelradiotröja. Jennebos telefon försvann och blev uppringd av Adamson, som blev uppringd av sin snickare och Sebastian Lundström från Ekenäs i Finland tipsade om en tidigare i stort sett bortglömd cykellåt. Fiffiga vindskydd, cykelfester och en summering av Giro d’Italia hanns också med. Varsågod, Cykelradion nr 34.

En kommentar till “34:an. Ring klocka, ring.”

  1. Bra radio , tänker minsann lyssna igenom hela serien. Bra att köra några avsnitt när man står o servar hojen. Den här låten känner jag igen, den finns på ett YT klipp jag kört upp när jag testade min Go Pro kamera för första gången. Inget speciellt men en liten söndags runda i Halmstadtrakten. När jag skulle redigera filmen tyckte jag att lite musik kunde passa. Efter att ha skrivit in ”cycling ” på Spotify dök bl.a. denna låt upp som jag tror bara heter Bicycling. http://youtu.be/lSSHMOtb2g8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.