33. Ingen vanlig sifferkombination.

cykelradiologga33För 33:e gången levererar Anders Adamson och Tomas Jennebo blandade tankar och funderingar kring ämnet cykling. I detta avsnitt handlar det om att cykla i New York, om handskar och kort-kort och en provkörning av hjälmen som inte är en hjälm, förrän det smäller. Vidare blir det ett besök hos familjen som plötsligt bestämde sig för att inte ha någon bil, utan i stället lösa vardagens transportbekymmer med hjälp av cykeln. Vilket också visade sig öppna dörren till en elt ny verksamhet. Färgen är rosa och känslan sydeuropeisk. Cykelradion.SE anar såväl en en sommar som en välbehaglig tid. Vi är väl cyklister…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.