Nummer 30

crlogga30Något slags jubileum firar vi i detta program. För det måste man väl ändå kunna kosta på sig när det 30:e avsnittet är ett fullbordat faktum, eller hur? Den här gången görs det upp med löpning, en gång för alla. Det blir några tips från coacherna till den som plötsligt inser att det nog är dags att börja tänka på att det ska cyklas runt en sjö om tre månader. En cykeltröja finner sin ägare och en ny sätts på spel. Anders Adamson och Tomas Jennebo, i skön vårform, lovar dessutom ännu ett avsnitt inom kort. Mycket nöje!

PS Vi gillar lyssnarkontakter. Maila ris eller ros, önskningar och/eller tips till: redaktionen(a)cykelradion.se
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.