Årets första blev 29:e

singaporemamils  499crlogga29Årets första program spelades in den 8 januari. Platsen var ny och vi passade också på att bjuda in en gäst till 2014 års premiärsändning. Ari Hyvönen Berg från Logobike som berättade om sitt projekt för att få företagare att satsa på cykel i firman. För övrigt behandlades så vitt skilda ämnen som cykelbanor i luften, MAMIL:s i Singapore, jätten som bad om ursäkt och om varför en rutinerad landsvägscyklist, tillika expertkommentator, alltid ser till att sitta längst bak i spinningsalen. Bland mycket annat garanterat cykelrelaterat. Vi gratulerar Jan Stahre som vann årets första tröja. Vem som vinner årets andra, vet vi om några veckor, då förhoppningvis någon har klarat av rätt svar på detta programs nya fråga. Frågesvar, kommentarer och tillrop i största allmänhet skickas med fördel till redaktionen@cykelradion.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.