114. Höga berg och djupa dalar.

En solig sommarmorgon, precis i början av juli konstaterar redaktionen att det är hög tid för ännu ett avsnitt. Anders dyker upp med det senaste från de stora etapploppen. Girot som gick i maj och Touren som precis har börjat. Bästa TdF någonsin? Magbus Lagher står i begrepp att sätta sig på en buss till Nice, för att köra L’etape du Tour lördagen den 6 juli. På en ganska knastrig telefonledning berättar han om förberedelserna och tankarna inför. En tröja från Kalas lottades iväg till Åke, någonstans i Sverige och en ny sätts på spel. Maila svaret på frågan till redaktionen@cykelradion.se
Vi drar en ny vinnare bland alla rätta svar som inkommit innan nästa avsnitt. Som kan dyka upp lite närsomhelst. Stay tuned!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.