Avsnitt 113. Taggade är bara förnamnet.

Anders drog på sig 2024 års outfit och svepte iväg till Hallsberg för fika och fotosession. #kalasSportswear #KalasCustom #MyKalas

Det här avsnittet spelades in i Anders kök, en av de varmaste vårdagarna hittills, på våra breddgrader. Samtalet kom att handla om redaktionens nya cyklar från Meter Bikes, om en ny het cykeldestination, om hur det går (till) i proffsklungan. Krister Isaksson berättar om varför han spar lite på sin nya cykel och om Riksrevisionsverkets kommande granskning av hur myndigheterna lever upp till sina visioner om mer cykling i Sverige. Och en tävling så klart. Där man kan vinna en Cykeltröja från Kalas i årets design. Svar på frågan samt ev. egna funderingar och iakttagelser skickas med fördel till redaktionen@cykelradion.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.