111. Live från Meter Bikes i Stenkullen

Studio Constance; den mobila varianten.

30 november 2023. Snöflisor i luften, moddiga vägar och fest! Meter Bikes bjöd in till releaseparty för den nya gravelmodellen RAYY. Vi var på plats och fick en pratsund med cykelbyggare Rickard Ölander. Mattias Reck var också där och äntligen fick vi se varandra, efter att tidigare bara haft kontakt via olika videochattar. Med tanke på att det förmodligen kommer att vara vinter  en lång tid framöver på våra breddgrader passade Krister Isaksson på att hylla vintercyklingen. Projektet 30 mil i november redovisades (med blandade resultat) och Åsa Höjer från Borlänge vann presentkortet och tröjan som sattes på spel i förra avsnittet. Grattis Åsa, både till vinsterna som till att du fixade #30milinovember.

3 reaktioner till “111. Live från Meter Bikes i Stenkullen”

  1. Till Anders ett litet tips på en ny cyklist.
    Min träningskompis här på Cypern har fått proffs kontrakt med Soudal Quick-Step. 19 åriga Bogdan Zabelinskiy
    han är en av värdens mest lovande cyklister.Han har lite att brås på hans mamma tog guld på 3 OS.
    Hans far Sergei Sukhoruchenkov som vunit Tour de I Avenir och Fredsloppet flera gånger puss OS
    Guld 1980. Bogdan körde ifrån bröderna Zakarin redan som 16 åring på tävlingar här på Cypern.

  2. Min sambo ville prompt att vi skulle åka upp från Falkenberg till Stenkullen för att besöka nån loppis hon följer på Instagram. Vid koll på kartan dök Meterbike upp och det låg bara ett långt stenkast ifrån loppisen. Man körde tom förbi. Tyvärr hade de stängt denna dag vi var där så även far i huset fick sitt behov av att titta på pinnstolar och bokhyllor tillfredsställt för år framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.