109. Gult är… snyggt!

Det här avsnittet spelas in precis som Tour de France är inne på sin andra vecka. Anders ger oss sin syn på saken från bästa kommentatorsplatsen. Krister Isaksson förklarar det här med skärmarna på sin cykel och Tomas tycker sig ha gjort en spaning. Alltsammans landade i ett avsnitt som också kom att handla om termosar, cykling på Bornholm, hastighetsbegränsningar och en massa fina tips från våra lyssnare om både det ena och det andra. Och en tävling såklart.
P.S Här är länken till Team Utan Gränser och deras grusvägsrundor: https://teamutangranser.se/tug-gravel/

En kommentar till “109. Gult är… snyggt!”

  1. Appropå gravel/racer cykling. Köpte cykel i höstas och det blev en Trek gubbracer som tog upp till 28mm graveldäck med skärm för vintercyklingen o gravel.Lyxade därtill till en omgång hjul med racerdäck o hög fälg så jag slipper kränga av däck när jag får lust att rulla asfalt. Visst det hade funkat att köra landsväg med gravel däck meen … mmm lite fara att stilpolisen kan slå till..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.