110. Äntligen november!

Cykla på gångbanan? Ja, i Tokyo är det mer regel än undantag. Och det verkar funka. Bra dessutom

Det tog lite tid den här gången. Men till slut var både Anders och Tomas på samma plats samtidigt och passande nog i cykelradions studio. I det här avsnittet pratar vi om cykling på olika platser i världen; Spanien, Tokyo och Rwandas huvudstad Kigali. Redan nu vet vi att nästa avsnitt kommer att sändas live från Meter Bikes lokaler i Stenkullen, utanför Göteborg, den 30 november. Rickard Ölander berättar mer om eventet i det här avsnittet som också innehåller en lista på professionella cykelåkare som väljer att lägga ner sin aktiva karriär efter den här säsongen. En cykeltröja hittar sin ägare och en cyklande lyssnare får chansen att vinna ett presentkort på 5000 kronor!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.