73. Live från köket

Även om man som bekant aldrig ska ropa hej förrän det kokta fläsket är stekt, kan vi ändå inte riktigt hålla oss från att förnimma någon slags vårkänsla så här tio dagar innan februari tar slut. Vi pratar cykelutbildning för busschaufförer i Mexico City, lägger några nya namn på minnet och skickar en cykeltröja till Finland. Bland mycket annat.

En kommentar till “73. Live från köket”

  1. Det var ju en kul överraskning så här i väntan på att säsongen ska komma igång! Helt korrekt så är det Gamla Karleby som menas med Karleby. Orten heter officiellt så efter att landsorten (Karleby) slagits ihop med själva stadscentrum (Gamla Karleby).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.