Cykla snyggt!

Årsmodell 2018

Ända sedan starten har vi på Cykelradion haft samarbete med Kalas, som tagit fram de cykeltröjor som man fram till nu endast har kunnat komma över genom att vinna i någon av våra tävlingar. Men nu finns de att köpa! Fram till den 18:e juni går det att beställa kläder av årets design via Cykelradions teamshop hos Kalas. Högsta kvalitet såklart och approved by Anders Adamson dessutom med 15% rabatt, jämfört med ordinarie priser.

Gör så här: gå till  http://www.original.se, klicka vidare till teamshop och logga in med cykelradion som användarnamn. Sedan är det bara att handla. Passa på nu, shopen stänger den 18:e juni kl 23:59

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.