51. 120 mil grusväg. Bland annat.

429734_10151404759493922_1218348429_nInledningsvis funderar vi över disets betydelse för välbefinnandet innan vi övergår till att prata cykel. Fredrika [thebikeramble.com]har cyklat sig igenom Nya Zeeland sedan sist och nu får vi fatt på henne längst ner i Sydamerika. Det blir också en intervju från Rwanda där världsresenären Hege från Norge, tipsar om Congo-Nile Trail. En cykelupplevelse utöver det vanliga, som även en högst alldaglig cyklist kan klara av. Två tröjor finner sina ägare och en ny sätts på spel och så en fundering om inte delar av sporten ”beridet bågskytte” skulle kunna bli en succé bland cyklister. Bland mycket annat. Trevlig lyssning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.