Avsnitt nr 40. Äntligen (det blev en med keps)!

cykelradiologga40Sådär ja. Dags att byta till sommardäck och kanske fundera på att hänga undan vargskinnspälsen. Våren är i antågande och Cykelradions redaktion vädrar morgonluft. Några avslutande vinterfunderingar men också en hel del blickar såväl framåt, som åt sidan. Dessutom besöker vi Fredrik Hertzman i Kalmar, vars cykelintresse nu fått honom att starta tillverkning av exklusiva cykelkepsar [ucpcyclebicycle.com]. Varsågod, här är Cykelradions 40:e avsnitt. Som också bjuder på en tävling av sedvanlig klurighetskaraktär.

2 reaktioner till “Avsnitt nr 40. Äntligen (det blev en med keps)!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.