Program nummer 18. Med olympiska förtecken.

Att det är olympiaår i år har väl knappast undgått någon. Inte heller att det är 100 år sedan solskensolympiaden i Stockholm ägde rum. Passande nog spelades detta program in på Örebro Läns Museum och Örebro Läns Idrottshistoriska Sällskaps utställning över olympier från Örebro Län genom tiderna. Och eftersom en av dessa råkar vara redaktör Adamson, kändes platsen och miljön helt rätt när CYKELRADION. se fyller arton. Förutom en och annan tillbakablick spanas det även framåt. Till och med så långt fram att reportaget i detta program kom att handla om någonting som ännu inte finns. I alla fall inte mer än som några väldigt stora, oformliga jordhögar. God lyssning!

PS Nu kan du även använda vår nyinstallerade röstbrevlåda för att skicka ljudliga meddelanden till oss. Se fliken ovan till vänster!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.