Program nummer 13. Om att cykla i städer, på semester och i mörker.

I takt med att de gula höstlöven föll från träden utanför, steg sorlet inne på den indiska lunchrestaurang som fick vara inspelningsplats när redaktörerna Adamson och Jennebo tillverkade avsnitt nr 13. Ett avsnitt som präglas av en annalkande, bistrare årstid, men även av tankar om storstadscykling, varmare breddgrader och ljus i höstmörkret.

3 reaktioner till “Program nummer 13. Om att cykla i städer, på semester och i mörker.”

  1. Lyssnar just nu på nr 13. Ni pratar om att se när man cyklar i mörker. Jag påstår att alla cyklister borde bära reflexväst under träning på landsväg både i ljus och mörker. Det går också bra att fästa nummerlappen på den när man kör Vätternrundan t.e.x
    Cykelrapporten från Korsika var ett trevligt inslag. TAck för det

  2. Cykla i städer.
    Örebro cykelstaden, ansvarigt kommunalråd i radio om gatsten Storg.- Drottningg.
    Det är inget problem, hon har nog ingen cyckel. Med 8 kg i däcken far handlederna väldigt illa. Den sträckan blir naturlig för mig när jag skall till arbetet CV, kommer från Kumla. Varje morgon är centrum fyllt med sopmaskiner. Dessa maskiner lämnar aldrig centrum för vägrenar och cykelvägar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.