Program nummer 10. Tour de France och cykelpendling.

Allez-allez! Samtidigt som den första vilodagen inföll för Tour de France-cyklisterna, passade vi på att spela in det tionde programmet. Naturligtvis kom det att handla en hel del om den första tredjedelen av årets TdF. Det blev även en hel del surr kring det faktum att den av cykelradions redaktion som inte sitter och kommenterar tv-sändningar om dagarna, har börjat cykelpendla till jobbet. För att inte tala om att vi skickar iväg ännu en tröja till en lycklig vinnare. Cykelradion nummer 10, din spurtkloss i etern!

En kommentar till “Program nummer 10. Tour de France och cykelpendling.”

 1. Hej!
  Kul program! Perfekt för cykelnördar som jag! Kanske lite mer tips.
  Nyss hemkommen från PBP Audax (120 mil precis som randonneur-varianten men här cyklar man i en enda stor grupp – 102 cyklister – enligt en plan med målgång efter 85 timmar. Också bra förövning för PBP randonneur).
  Jag återkommer med foto på en helknäpp skylt för cyklister i Dalkarlsbacken strax utanför där jag bor i Kungsängen.
  Hälsningar
  Torbjörn Wikland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.