Program nummer 4. Mitt i vintern…

cykelradiologgan4Det nya året var knappt två veckor gammalt när Anders Adamson och Tomas Jennebo smet in på Princesskonditoriet i Örebro, utnämnde det till redaktionslokal och spelade in cykelradions fjärde program över kaffe och en kaka. Det blev mycket snack om snö och halka, om proffsklungans förehavanden just nu och självklart en liten titt in i framtiden. Långcyklaren Marie blev uppringd och så har Tomas börjat gå en kurs om doping. Trevlig lyssning!

3 reaktioner till “Program nummer 4. Mitt i vintern…”

  1. Underbart.
    Det enda som skulle kunna vara bättre är fasta programtider, typ nytt program varje onsdag. Men jag förstår att det är allt annat än lätt att göra, synd att ni inte kan ägna er på heltid till detta 🙂 Keep up the good work, bitarna börjar landa på plats

  2. Tack för din kommentar Peter!
    Ännu kan vi inte lova fasta utgivningsdagar. Men när cykelsäsongen drar igång lite mer på riktigt, kommer cykelradion förhoppningsvis att uppdateras ungefär var fjortonde dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.