105. Nytt år, nya cyklar, nya upplevelser.

Grått och trist utanför studiofönstret men vad gör det? I det här avsnittet bjuder Rickard Ölander från Meter Bikes på vintercyklingstips, Krister Isaksson njuter av att… ja, vad då? Hursomhelst, snyggt blir det. Vi får reda på vad ett antal av Cykelradions lyssnare sysslar med när de lyssnar på ett avsnitt, en av dem vinner dessutom en av våra snygga tröjor från Kalas Sportswear. Anders konstaterar att antalet cykeltävlingar hittills i år redan överstiger antalet skidtävlingar och Tomas är nöjd med att överskottet av underhudsfett i alla fall fanns på rätt ställe vid rätt tillfälle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.