89. Nytt år, nya insatser.

Även om det kanske är aningen i tidigaste laget att spana efter vårtecken redan den 20 januari, så dök det i alla fall upp ett sådant (eller om det var mer av en känsla kanske), strax innan 2021 års första avsnitt av Cykelradion livestreamades från studio Constance i Hampetorp. Den som vill vara med och tävla om en ny, oerhört snygg cykeltröja i exklusiv cykelradiodesign från Kalas, mailar sitt svar på lyssnarfrågan till redaktionen@cykelradion.se
Tröjan från det här avsnittet gick till Nyköping. Vem som fick den? Avslöjas i programmet…

2 reaktioner till “89. Nytt år, nya insatser.”

  1. Tackar för ett nytt trevligt avsnitt särskilt i år när familjen köpt hus och jag inte rullat en meter sedan nyårsafton 2020 för att istället ägna stor ledig tid till renovering. Era program mildrar abstinensen tillsamman med övriga cykelpodar man lyssnar på med målarpenseln eller skruvdragare i handen. Anders nämnde i avsnittet att han har problem att finna musik på nätet.. använd appen ”Shazam” Discovery sängs and lyriks. Funkar bra när man hör den där melodin i radion eller när som och missar vad de sade om låten. Mobilen har man ju för det mesta med sig. Finns även för iphone.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shazam.android&hl=sv&gl=US

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.