Möt oss i Stockholm!

Nu tar vi med oss flaggan från Studio Constance i Hampetorp och åker på turné till Stockholm

Livesändningen den 26:e april, från Löfbergs Rosteri & Kaffebar på Kungsgatan 3 i Stockholm startar kl 11:00 och håller på till kl 13:00. Vi kommer att ha finfina gäster som kommer att bjuda på mycket gott cykelprat. Först ut blir Beata Hagerud, cykelbud på Ryska Posten, sedan Mats Ericsson som driver Stockholms första Second Hand butik för cyklar. Vi får också besök av Nina Lundström, riksdagspolitiker (L) som jobbar med cykelfrågor samt Aike Visbeek, holländare bosatt i Bålsta som är sportdirektör för World Tourlaget Team Sunweb som bl.a vann Giro d´Italia 2017 och VM.
Kom gärna förbi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.