63. Vårkänslor och museibesök.

Samtidigt som vinterolympierna laddar för de avslutande finalpassen anar Cykelradions redaktion vår i luften. Visserligen ägnas det här programmet mest åt inomhusaktiviteter som ett besök på cykelmuseet i Vårgårda; i trevligt samspråk med Erik Fåglum, trendspaningar och almanackspyssel men ändå… Dagarna blir längre, fåglarna kvittrigare och suget efter att få plocka fram fincyklarna blir mer och mer påtagligt. Snart är vi där. I alla fall i den södra halvan av landet.  Programmet sändes live den 21 februari och så här lät det:

En kommentar till “63. Vårkänslor och museibesök.”

  1. Hej! Svar på frågan om Vätternrundans skapare: Sten-Otto Liljedahl.

    Kul pod att lyssna på, ni är kunniga och roliga.

    Mvh Per Sundberg, Avesta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.