Avsnitt 42 Mitt i sommaren. Än här, än där.

cykelradiologga42Vore varje avsnitt en kilometer, hade vi fått ihop ett marathon. Vore vi omnämnda i Liftarens guide till galaxen, skulle det här avsnittet vara svaret på ”den yttersta frågan om Livet, universum och allting”. Nu är vi Cykelradion och i detta avsnitt möter du Garry, som fick SJ, att om än inte ändra sig, så i alla fall göra det klart och tydligt att det är OK att ta med en cykel (liksom basfioler, skidor och barnvagnar) på resan . Det blir också en rapport från jorden-runt-cyklisten Fredrika Ek [www.thebikeramble.com] som nu lagt Europa bakom sig på sin färd samt en del snack om såväl skägg, en FB-grupp som propsar på ett visst avstånd, samt om ett annorlunda sätt att mäta cykelbanors säkerhet på. Och en tävling, såklart. Mycket nöje önskar Anders Adamson och Tomas Jennebo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.