Vårdagjämning och LIVE-sändning 20 mars

429734_10151404759493922_1218348429_nVårdagjämningen till ära bestämde vi oss för att det 24:e avsnittet av CYKELRADION.se skulle ske live. OCh allt kan ju som bekant hända i en direktsändning men efter några minuters försening och lite inledande teknikmackel så kom vi i alla fall igång.  Programmet inehöll det mesta från snöröjning och dagdrömmar om den perfekta backen, till hur politiker och trafikplanerare tänker när det handlar om cykelns plats i samhällsbygget. Ännu en tröja fann sin ägare och en klurig fråga som tar oss hela vägen fram till program nr 25 presenterades också. Mycket nöje och god lyssning. PS Adressen om du vill svara på frågan och därmed kunna vinna en tröja är: redaktionen@cykelradion.se Den funkar även om du vill ställa en fråga till oss!

En kommentar till “Vårdagjämning och LIVE-sändning 20 mars”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.