Nr 20. Med en kvardröjande doft av semester.

Även detta, det 20 avsnittet av Sveriges cykligaste podcast, präglas av ett viss avstånd. Avståndet mellan Treriksröset och Smygehuk till exempel. Drygt 200 mil. Som gjort för en cykeltävling, eler hur? Vår ”egen” långloppscyklist Marie Inkinen berättar om hur det var att cykla genom landet, från norr till söder, under en vecka i juli.

Redaktörerna Adamson och Jennebo, som även den här gången befinner sig på olika platser i landet, funderar kring det faktum att cykling och välgörenhet verkar bli en allt vanligare combo och så kommer tävlingen tillbaka igen. En onödigt snygg cykeltröja ligger i potten.

Adressen för tävlingssvar är samma som den du kan använda när du har tips om sådant vi borde ta upp, eller om du vill skicka en fråga eller en hälsning; redaktionen@cykelradion.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.