Program nummer 14. Direktsändning 2 januari 2012!

Det är inte bara loggan som fått sig en lättare uppfräschning, även sättet att publicera programmet på är nytt inför 2012. För första gången har vi alltså direktsänt ett avsnitt av cykelradion. Detta skedde den 2 januari.  Vad det gäller innehållet i #14 så bjuder vi bl a på ett längre reportage där vi får följa med när Roberto Vacchi får sin sittställning på cykeln analyserad och justerad. Vidare kommer OS-mästaren från 1976, Bernt Johansson att dela med sig av sina bästa träningstips. Vi hörs! Länken till kommande direktsändningar hittar du under fliken ON AIR här ovanför.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.