Avsnitt 45. Live från Hampetorp

429734_10151404759493922_1218348429_nÅrets första och historiens 45:e avsnitt av Cykelradion blev en direktsändning från Studio Constance i Hampetorp. Hör tidigare elitcyklisten Sebastian Balck berätta om sitt passionerade förhållande till kaffe, som också lagt grunden till en helt ny karriär. Anders konstaterar att cykelåret 2016 inletts med en hårresande skandal som kan vara den största inom cykelsporten sedan andra världskriget. Tomas har en lista över tio cykliga saker man bör pricka av innan året är slut och Fredrika Ek berättar om sin jorden-runt-cykling från ett hostel i Shangri-La. Hennes fantastiska bilder och det allra senaste hittar du på The Bike Ramble

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.